söndag 16 januari 2011

En heldag i Mjölby 2011-01-15

Vi var ett gäng som samlades i Mjölby! Dagen började med att Conny skulle se till att alla hade tillgång till internet... det misslyckades! Men Leklägret har planerats i många år utan både datorer eller internet och det skulle gå även den här gången! Datorerna hade vi och våra diskussioner körde vi muntligt.

Det är verkligen kul i år, det är inte bara vi som varit med i många år som är med och kommer med idéer vi har nytt blod i drivandet både av lägret och av föreningen! David och Tomas har varit med länge, medans Marja kom med för första gången i somras! Och nu är hon vår ordförande!


Jonathan var med på ett par läger för några år sen och har återvänt till oss. Martin åkte första gången på Lägret i somras. Det är jättekul att de kommer med nya infallsvinklar och idéer! Det behöver vi så vi kan hålla inspirationen uppe för alla!Martin, vår kassör var på lägret första gången i somras. Jazzi och Conny har båda varit i några år nu. Conny ganska många år men är lägerchef för första gången och Jazzi höll ju i trådarna i somras!
Jag själv som är bakom kameran har ganska många läger bakom mig!


De första timmarna diskuterade sägret, om vi skulle vara kvar på Rås och hur vi ska få ihop det ekonomiskt. Vi kom fram till att vi ska vara kvar på Rås och att energin ska gå till att få ihop det ekonomiskt! Vi ska alla dra i alla trådar vi kan och är det någon som läser detta som kan komma på något nytt så är det bara att höra av sig.
När dagen närmade sig kväll skulle styrelsen och några nytillkomna eldsjälar slå sina kloka huvuden ihop och komma fram till hur vi ska synas utåt och hur informationsmaterialet ska se ut.


En riktigt bra dag måste jag säga! Vi fick ganska mycket gjort och som sig bör när man jobbat så mycket så var vi helt slut.
/Jenka
Foto Jenka

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar