lördag 19 mars 2011

Det börjar bli vår

Det börjar bli vår.... eller ja solen skiner i alla fall! Mer snö kom ju igår, men om man inte tittar ner på marken och bara njter av att det är sol så kan man drömma sig bort och tro att det är vår i alla fall.

Det har hänt lite saker sen sist. Planeringen tuffar på men det som är så fantastiskt är att vi fått beviljat pengar från Victoriafonden! Nu äntligen är föreningen tillräckligt gammal och visat att vi klarar av att driva en verksamhet över tiden att vi får pengar! Och även om vi alla vet att pengar inte gör lyckan så kan jag säga att i det här fallet så stämmer inte det. Det gjorde lyckan och när Marja, vår fina ordförande, ringde, så dansade jag runt och hoppade och skrattade okontrollerat. Det gör så mycket dessa pengar och som ni alla som läser detta förhoppningsvis förstår, så går de till något bra. Det går till att vi kan genomföra världens bästa läger!

För övrigt så är det ju inte bara lägret, utan även föreningen som det jobbas i och med. Vi har årsmöte 27 mars mellan kl 14-17 i Lilla Höghult, Ödeshög. Vill ni vara med så är det bara att höra av sig till Marja på 0703719730.

Puss o kram

/Jenka

2 kommentarer:

 1. Åh gud vad bra med pengarna! Är nästan så jag vill dansa jag med. Slit lönar sig tydligen. =)
  Hoppas ni får till världens bästa läger nu, tänker på er och leklägret nästan varje dag! //Mimmi Bågefalk

  SvaraRadera
 2. Ja, helt fantastiskt! Shit, vad underbart!
  Hoppas jag hinner komma upp och uppleva detta bästa läger någonting i sommar!
  Kram Alma

  SvaraRadera