måndag 19 juli 2010

Att gå vilse och avslutning

Onsdagen 14 juli började det verkligen kännas att det inte var långt kvar av lägret. Förmiddagen ägnades åt att packa gästernas packningar. Det innebär att man går igenom packlistan, stämmer av så att allting finns med och sedan springer kring hela lägret och letar efter det som fattas. Det kan finnas i tvätten, vid duscharna, i matsalen, på logen eller någon annan stans där man inte kommer ihåg att man varit. Har man otur har man glömt det vid badplatsen o då är det bara att gå en lite längre promenad för att leta där. Och hittar man det inte där så får man leta i grannens packning. Det brukar gå ganska bra att få rätt sak i rätt packning, men det tar hela förmiddagen.

På eftermiddagen så skulle vi gå ett spår där man vi fick lära oss hur man gör om man går bort sig i skogen. Till det så behövde vi halband eller armand som vi kunde hänga i träden och visa att vi är i närheten. Rolle och Kristian tillsammans med Jazzi och Emeli

Patrik och Sami tillsammans med Linus, Johanna och Erik.
Barnen var också med. Alex och Anso hjälps åt med ett armband.
Conny och Jonatan har gjort varsitt halsband.

Malin kom över dagen och fick chans att prata med Carola och Kristian.

Joel var nöjd! De har hängt ihop sedan många år!

På kvällen var det dans igen.

Och Sami avslutade med Amy Diamond! Vi var några stycken som fällde en tår, det var jättefint!
"Sista-Kvällen-Lägerbål"
Fegga, Carola och Johan sjunger Fader Abreham
Patrik sjunger Min häst den har gula öron.
Sami håller tal till alla sina nya och gamla vänner. Vi var ganska många som grät då med. Det var så fint och vi lovar dig Sami att vi ska tänka på dig jättemycket tills nästa år då vi ses igen!
Tillslut kom avslutningscermonin. Lägercheferna delade ut knopar, robansknopar. Robansknopen står för vänskap och det är en gammat tradition att dela ut den i slutet av varje Lekläger. Den passade förr och den passar lika bra nu.

Lägercheferna håller tal
Kramringen


Och så en intervju med Kristian.
Ännu en dag till ända. Den sista med gästerna. Ett år tills de kommer igen!
/Jenka
foto Jenka

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar