måndag 19 juli 2010

På kvällarna...

Kl 21.00 går gästerna och lägger sig. Det kan ta lite olika lång tid att komma i säng men alla behöver det. Det är fullt ös jela dagarna och för att orka ett helt läger så måste man sova. Och efter kl 21.00 får medhjälpare och ledare lite tid att varva ner.... eller varva upp. Vi hde filmkväll, spelat guitar hero och en kväll bestämde sig Fegga, David och Conny sig för att anordna en fotbollsmatch med lite speciella regler.Nästan mål!!!

Jazzi i närkamp
Titti i mål. Har det ganska lugnt för tillfället.
Liten möter stor. Anna möter Nicklas i närkamp
Ut i skogen. Gränserna är liiite oklara.
10 armhävningar...
En kväll blev det tårttävling. Vi delades upp i fem olika lag som alla fick en bricka, tårtbotten och pengar att köpa ingredienser till tårtan för.

Ingredienserna dukades upp på ett bord och varje lag fick ett i taget komma fram och titta vad som fanns att fylla tårtan med.
Längs bak Fegga och David som höll i tävlingen och auktionen.
Framför sitter domarna Conny, Jenka, Storscout, Johan och Jazzi.Domarna skulle ge sin bedömning i bland annat kreativitet, smak, utseende, samarbete och fjäsk.
Auktionen började. Vissa föremål blev dyra, andra osålda. Ett lag lyckades ropa in två vispar.
Ett lag var ganska oense om vad de ville ha på tårtan och vad de behövde för att göra den.
Tårtmakarstart. Max i full gång med den relativt dyra elvispen.
Maria, Ida, Elexandra, Emelie och Erik i full gång med sin tårta.
4 av 5 lag.
Färdiga tårtor. Några var finare än de smakade, andra var godare än de såg ut.
Domarna gör en sista bedömning av utseende, kreativitet och smak. Lag nr 4 kom tillslut ut som vinnare med sin tårta som jag har för mig hette "Kärleksstigen"

På kvällarna glömmer man lite bort hur trött man är och att man kanske egentligen borde gå o lägga sig. Men när det är så många roliga människor att umgås med så går man gärna inte och lägger sg. Trots det så går dagarna jättebra (oftast) och varje dag bjuder på någonting nytt att prata om och skratta åt på kvällen och dagen efter och om några veckor och om ett år.
/Jenka
foto Jennie L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar