tisdag 13 juli 2010

Söndagen var en varm besöksdag!

Söndagen skulle bli ännu en varm dag. Vad vi har hört så är det de varmaste dagarna i Tranås på 15 år! Men... eller och.... vi är glada för det! Det har varit fantastiskt väder och så länge man äter och dricker så går det ju bra! På morgonen är det lite svalare och Yahya ger Mimmi en godmorgon puss!

Varje morgon ska flaggan hissas. Flaggan har vi gjort själva i början av lägret och alla har fått lämna sitt bidrag. Det är populärt att vara med lägercheferna att hissa den!Det är en liten bit ner till stranden, men det är så vackert och ganska svalt mellan träden, så de flesta tycker inte att det gör något. John-Erik funderar på vad som finns nere i dalen och om det är farligt att gå dit man inte ser. Det skulle vara spännande att gå på upptäcksfärd, men vi kom fram till båda två att det var för brant och det var ju till stranden, där alla andra var, som vi skulle gå. Det tog sin lilla tid för båda sidorna av vägen har ju så mycket att titta på.

Ann tyckte att det var för varm uppe på land, så hon plaskade på direkt ner i vattnet. Det var skönt!

Joel och Max leker och kastar varandra. Det kan bli riktigt blött lite överallt!Sami, Alex och Joel


Alla ville inte bada. Det kan vara helt ok att stå och titta på och dansa!


Andra av oss tycker att det är så varmt att de hoppar i och simmar för första gången som vi vet om i alla fall! Det var lycka!


Sami dyker och simmar och hoppar upp!

På kvällen var det fortfarande för varmt för att sitta under pressarna vid borden på lägerbyn, så vi dukade upp på fältet bakkom matsalen. Det var skugga och det blåste lite. En jätteskön dag som avslutades med lägerbål...


/Jenka
foto Jenka

1 kommentar:

  1. Hej!
    Härligt att läsa om hur varmt och bra ni har det - det är varmt här också - puh. Här har det åskat i natt, och jag hoppas att ni slipper den! Nu regnar det och det är faktiskt välkommet - men bara en stund!
    Kram till Patrik och och Bästbästa hälsningar till er alla på lägret /Inger och Lennart

    SvaraRadera