onsdag 3 juli 2013

Dag 2- Regn och funktionshinder

Hej! Det blev visst ett nattligt inlägg igen, det är mycket att stå i här nere.
Idag har jag haft tvättnoja och kört större delen av vårt maskeradförråd i maskinerna. Hela gårdsplanen med omgivande skog var full av tvättlinor, men tyvärr kom regnet innan jag hann få bildbevis på spektaklet.Med regnet smattrande mot taket tog vi skydd i Linneasalen och fyllde på energiförrådet lite. Här syns vår Bychef Johanna med sin smarriga jordgubbskräm.


Våra duktiga medhjälpare har fortsatt bygga upp by och satt upp matbord, kört till återvinningen med skräp och rensat färdigt i förråden. Den här bilden och sista bilden i inlägget är tagen av David Strömmare som var nere en sväng igår. Här har vi Johannes som spänner tältlinor.


Vi har också hunnit med att dela in alla i patruller och pratat lite om våra gästers olika funktionshinder, tränat förflyttningsteknik och pratat om bemötande.

Vår kökspersonal är några som oftast inte får synas så mycket här eftersom de gömmer sig bland grytor och karotter hela dagarna och inte är ute "på fältet". Men som avslutningsbild idag bjuder vi på en glad, eller kanske smått galen kökspojke nr 2. Hörs imorgon!

/Lojs

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar