söndag 7 juli 2013

Leklägergala

Tjoho!
Har ni märkt att det är sinnessjukt varmt idag?
Vi har en riktig segdag på Marsbäcken idag när värmen trycker på.
Men överlag har inte de senaste dagarna vart sega utan tvärtom fulla med aktiviteter, därför har bloggen också kommit lite i sista hand. Men det finns bilder att tillgå kan jag lova :)

Eftersom autisten inom mig tycker om att ta saker i rätt ordning börjar vi där jag slutade sist, nämligen med fredagen. Och vad gör man på fredagen? Jo man har Leklägergala såklart!

Logen hade förvandlats till en riktigt showig lokal med tjusiga discolampor och färgade ljus, och vi öppnade med två kraftiga nummer, nämligen med ett uppträdande av Yohio och Michael Jackson




Publiken blev såklart helt galen av att se dessa stjärnor på nära håll, men när paniken väl lagt sig vågade även några andra kliva upp på scenen. Toni satte stämningen i lokalen med ett rockigt sångframträdande, Krister sjöng både på danska och svenska och mimade till Sean Banan som gjorde succé, Björn fick upp tempot med ett livfullt sång och dansuppträdande till Eloise och jag och Niclas körde som alltid fågeldansen med hela publiken. En mycket bra kväll!



/Lojs


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar